Blogg

Ja, vad är en bok värd? Ska jag bara titta på kostnaden att trycka den så landar det på runt 80 kr totalt per bok. Tid och möda man lägger ned är det ingen idé att ens försöka räkna på och något man inte ska förvänta sig ta med i kalkylen då det ändå är en hobby.

Måste få passa på att marknadsföra denna eminenta podd. Jag tillbringar många timmar i bil då jag pendlar mellan Älvsbyn - Sävar - Bredbyn i mitt arbete. Under dessa resor har Jack Werner varit ett fantastiskt sällskap med sina kusliga och krypande berättelser. Från början var det sådant han fann på nätet, men har med tiden blivit ett forum...


David Aretorns skrivresa började i årskurs fyra med lärare Aino Eriksson i Flarken. Han hade innan dess kämpat med läs- och skrivsvårigheter, som visade sig vara dyslexi.

Då och då kläcker någon ur sig lite uppgivet, "Vad är meningen med livet", att då svara 42 är lite av en vattendelare. Antigen får man ett brett leende eller så ser personen i fråga bara dumt på en. För er som ler är det ett tecken på litterär bildning, för er övriga, tja, jag känner en djup sorg för er del....

Så var vi i början av ett nytt år. Vad för planar kan man ha för den då tro?

Så då var det dags för Jul på Avion Umeå igen. Två dagar, lördag till söndag den 16 - 17 december med förlängda öppettider.

Känner efter bara haft fokus på Den sjunde dagen - serien så behöver jag fokusera en stund på något annat för att utveckla skrivandet. Då jag är förtjust i Creepypodden och de historier som berättas där så känns det som en rolig utmaning att skriva en själv. Blir mer en novell som jag tänkte prova att skicka in till podden. ...

Så då var omslaget klart. Under dagen kommer inlagan också att vara klar och då bär det iväg till tryckeriet. Förhoppningen är att ha den tryckt lagom till december.

Till första boken hade man inte så mycket mer än färdiga bilder eller former att använda sig av. Därav en svart bok med en eldring. Fanns det någon symbolik där, nej inte riktigt, men kanske den mest effektfulla jag fick till utifrån det jag hade för stunden.