Recensioner

Sträckläste!

Som läsare tas jag med på en spännande resa i en berättelse i Da Vinci-kodens anda i den första av en utlovad serie av böcker. Berättandet har ett driv framåt som fängslar och jag i princip sträckläste boken för att få veta vart berättelsen skulle ta vägen. De målande beskrivningar gör att miljöer och händelser blir levande utan att bli för detaljerade så berättandet tappar fart. Jag ser fram emot fortsättningen i serien.

Kristina

Fiktion & mystik!

Bokens handling utspelar sig under tiden för andra världskriget och ger en känsla av historiens vingslag. I berättelsen, som fängslar från första bladet till det sista, blandas fiktion, mystik och övernaturliga fenomen med verkliga historiska personer och platser. Hemliga sällskap med profetior som ledstjärnor och maktfullkomliga ledare som strävar efter det ouppnåeliga, för handlingen framåt på snirkliga stigar. Detaljrika personporträtt målas upp med en färgrik palett, och bokens karaktärer skapar en nyfikenhet hos läsaren att vilja veta mer. De skarpa kontrasterna i de människoöden som beskrivs, ger boken en bredd och tyngd som berättelsen stadigt vilar på.

Jag ser verkligen fram emot att få ta del av uppföljande böcker i serien!!

Anna Jakobsson

Fantasyskrud!

Mastig volym, och ytterligare 5 titlar utlovas. Hoppas på att det hästjobbet lyckas! Gick inte att släppa läsningen utan tvingande skäl. Sann bakgrundshistoria i en väl sydd fantasyskrud. Håller boken igenom, med en lagom cliffhanger på slutet. Språket ibland lite ovant, men passar min generation - kanske ungdomarna kommer att se det lite mossigt - men dialogen flyter fint. Miljön är rik på trovärdiga detaljer, liksom att hela historien känns rimlig. Om man gillar att ta sig utanför ramarna.

Tack för att du la ut boken till försäljning! Liten peng för läsvärd litteratur.

Anna Lena Lind, Norberg