Publius Bekännelse

Vad är en bok värd?

23.06.2024

Ja, vad är en bok värd? Ska jag bara titta på kostnaden att trycka den så landar det på runt 80 kr totalt per bok. Tid och möda man lägger ned är det ingen idé att ens försöka räkna på och något man inte ska förvänta sig ta med i kalkylen då det ändå är en hobby. 

Jag har under mina två år lyckats få iväg ca 145 böcker till ett pris mellan 120 till 240 kr beroende på situation. Via nätet har försäljningen gått trögt. Möjligen utifrån mina påvra kunskaper, eller att det är svårt att nå fram till kunderna den här vägen. Det är försäljning öga mot öga som gett den större volymen, men samtidigt tidskrävande när man har annat i livet som tar tid av en.  

Jag anser att böckerna håller en hög nivå och fått en bra respons och då inte bara från nära och kära, utan även från ett antal helt okända personer. Tack för det. Ni kan själva läsa dem här och jag lovar, det är bara en av dem jag känner!   

Så, jag provar ett nytt lite djärvt grepp och överlämnar till er, mina kära kunder, att själva ange ett pris ni kan tänka er att betala för mina böcker. Frakten får ni naturligtvis ta, men i övrigt så är det upp till er och ni betalar vid leverans. Mitt resonemang är att böckerna gör sig bättre hos en läsaren än i mina lagerhyllor. kort sagt, ni har möjligheten till 900 sidor bra läsning för 60 kr + det ni är villig att betala för böckerna, om det så bara är noll kronor, så kommer det en leverans utan gnäll, det lovar jag.   

David

Spänningsroman